板わさ

鱼糕片(板芥末)

Itawasa

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写真はイメージです。
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280yen (+tax)

Itawasa

Itawasa is what thin sliced kamaboko seasoned wasabi and soy sauce.
kamaboko on the board is responsible for the name. Kamaboko is made from finely chopped white fish that is mixed and processed. Since it’s seasoned with wasabi, which is a Japanese spice, the taste of kamaboko is brought out by the pungent stimulus of wasabi.
Since kamaboko has a mild taste, it’s a popular processed food for people ranging from children to elderly people.
The texture is unique so it’s a recommended dish.

鱼糕片(板芥末)

鱼糕片是把鱼糕切成薄片用芥末和酱油调味。
名字的由来是板上放着鱼糕。鱼糕是把白身鱼作为材料切碎糅合加工而成。用日本香辛料芥末调味,鱼糕味能引出芥末刺激性的辛辣味。
鱼糕味道醇美,是男女老少都喜欢的加工食品。
口感很有特征,请一定要尝试一下。

板わさ

かまぼこを薄く切ってワサビと醤油で味付けしたものが板わさです。
板に乗ったかまぼこがこの名前の由来です。白身魚を材料に細かく刻んで練って加工してかまぼこは作られています。これに日本の香辛料であるワサビで味をつけているので、かまぼこの味をワサビの刺激のある辛味で引き出しています。
かまぼこはまろやかな味わいなので子供から年配の方まで大好きな加工食品です。
食感に特徴があるので試して頂きたいメニューです。

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Yume no Mai

Phone:Address:61-9 Ekimaecho, Himeji, Hyogo PrefectureLunch:Dinner:Close:Irregular holidaysURL:https://himejigourmet.jp/author/yumenomai/
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Yume no Mai

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Yume no Mai
[ 大衆酒場 夢の舞 ]
Address:61-9 Ekimaecho, Himeji, Hyogo Prefecture
[ 兵庫県姫路市駅前町61-9]
Open:AM10: 00 ~ PM10: 00
Close:Irregular holidays

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