こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。
590yen
Oden Moriawase (Gyusuji, Konjac, Atsuage, Tamago)
※ Oden(Japanese one pot simmered dish)
Oden which is simmered with our original soup stock is popular in our menus. This is assorted Oden with these 4 items, well simmered beef tendon that is meltingly tender(Gyusuji), soft and elastic Konjac, macerated Atsuage(Fried Tofu) and Egg(Tamago). It’s cooked by bonito and kelp based soup stock mainly, has soy sauce, sugar, mirin, and overall is flavorful. Each ingredient is macerated firmly. When it is eaten with mustard on the plate, the pungent stimulus works to bring out the Oden’s taste.
关东煮拼盘 (牛筋、魔芋、油炸豆腐、鸡蛋)
用店原创的汤汁炖的关东煮很受欢迎。拼盘包括慢慢煮了之后柔软到入口即化的牛筋,柔软有弹性的魔芋,入味的油炸豆腐和鸡蛋。鲣鱼和海带为基础加入酱油、砂糖、甜料酒,别具风味。每样食材都很入味。蘸着碟子里的芥末品尝,刺激的辣味更衬托出了关东煮的味道。
おでん盛り合わせ (牛すじ、こんにゃく、厚揚げ、玉子)
店オリジナルの出汁で煮込んだおでんは人気のメニューです。じっくり煮込んでとろけるほどに柔らかくなった牛すじと柔らかくて弾力のあるこんにゃく、中まで味のしみた厚揚げと玉子の4点を盛り合わせにしました。カツオと昆布をベースに醤油、砂糖、みりんで風味豊かに仕上げています。ひとつひとつの食材に味がしっかりしみています。器に添えた辛子をつけて食べると、刺激のある辛味が効いておでんの味を引き締めてくれます。