かんぱち刺

章红鱼刺身

Kanpachi sashi

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500yen

Kanpachi sashi

A natural Kanpachi(great amberjack) is a very luxury fish. You can eat it all year-round because it’s farmed.
This Kanpachi has firm meat and a characteristic of hard texture that is chewy but crispy.
Many people prefer the unique texture and crispness, this fish is a popular among sashimi.
Sticking to freshness and healthy looking Kanpachi is grown big with the right amount of fat.
The taste of fat spreads in the mouth when you eat it, you will see the deliciousness of sashimi.

章红鱼刺身

天然的章红鱼是很高级的鱼。不过也有养殖的,一年四季都能品尝。
章红鱼肉很紧,特征是爽脆且稍硬的口感。
很多人喜欢其独特的口感和嚼劲,作为刺身很受欢迎。
章红鱼很注重新鲜度,长大后会有适度的脂肪。
吃章红鱼刺身时,脂肪的美味在口中蔓延, 能感受到刺身的美味。

かんぱち刺

天然のかんぱちはとても高級な魚です。かんぱちは、養殖もされているので一年中食べることのできます。
このかんぱちは身が締まっていて、コリコリとした少し硬い食感が特徴です。
独特の食感と歯ごたえを好む人が多く、刺身としても人気のある魚です。
鮮度にこだわって活きのいいかんぱちは、大きく育ちほどよく脂がのっています。
かんぱち刺を食べると口の中で脂の旨味が広がり、刺身の美味しさを実感できます。

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Yumeya

Phone:Address:301 Ekimaecho, Himeji, Hyogo PrefectureLunch:Dinner:Close:Irregular holidaysURL:https://himejigourmet.jp/yumeya/
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Yumeya
[ 大衆酒場 夢や ]
Address:301 Ekimaecho, Himeji, Hyogo Prefecture
[ 兵庫県姫路市駅前町301]
Open:AM10: 00 ~ PM10: 00
Close:Irregular holidays
    

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