ふぐ皮ポン酢

橙醋虎鲑皮

Fugukawa ponzu

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400yen

Fugukawa ponzu

This dish is cooked after boiling fish skin called Torafugu(Japanese puffer fish) and cooling it with cold water.
The finely cut Fugu skin contains plenty of collagen so beauty effect is outstanding.
Chewy but crispy texture by the gelatinous skin is something you can enjoy and is a different taste from sashimi.
Ponzu made from fruit juice such as Yuzu and Sudachi(Japanese citrons) and soy sauce is poured, so the refreshing fragrance enhances appetite.
You will feel like drinking more when it’s blended with Momiji-oroshi made from green onion and grated daikon.

橙醋虎鲑皮

虎鲑鱼的皮煮好后,用冷水冷却烹调。
切碎的虎鲑皮富含胶原蛋白,美容效果很出众。
虎鲑皮的特征是明胶的爽脆口感,可以品尝到和刺身不同的味道。浇上香橙、醋橘等果汁和酱油制作成橙醋,其清爽的香味能增加食欲。
和葱、萝卜泥做成的红叶萝卜泥一起品尝非常下酒。

ふぐ皮ポン酢

とらふぐという魚の皮を茹でた後に、冷水で冷やして調理しています。
細かく切ったふぐ皮にはコラーゲンがたっぷり入っているので美容効果も抜群です。
ふぐ皮のゼラチン質のコリコリとした食感が特徴で刺身とは違った味を楽しむことができます。ゆずやスダチなどの果汁と醤油を用いたポン酢をかけているので、さわやかな香りが食欲を増しています。
ネギや大根おろしを用いたもみじおろしと絡めて食べると、お酒が進む料理です。

Pub

Yumeya

Phone:Address:301 Ekimaecho, Himeji, Hyogo PrefectureLunch:Dinner:Close:Irregular holidaysURL:https://himejigourmet.jp/yumeya/
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Yumeya
[ 大衆酒場 夢や ]
Address:301 Ekimaecho, Himeji, Hyogo Prefecture
[ 兵庫県姫路市駅前町301]
Open:AM10: 00 ~ PM10: 00
Close:Irregular holidays
    

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