玉子(おでん)

鸡蛋(关东煮)

Tamago ( Oden )

0
748

写真はイメージです。
Image is for illustration purposes.
图片仅供参考。

Please show this page at the restaurant, then you can order your food easily!
こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。

120yen

Tamago ( Oden )

※ Oden(Japanese one pot simmered dish)

When hard boiled Tamago(egg) is simmered with Oden’s soup stock, the egg is macerated with it well and becomes a delicious dish. The refreshing taste of the egg white is also blended with the Oden soup with bonito and kelp flavors firmly after being simmered. When eating a brown stained egg in soup stock, the soup stock starts blending with rich egg yellow and the taste changes. Since the egg is covered with the flavor of Oden’s soup stock and the taste becomes twice as much, Tamago(Egg) is a must see ingredient in the Oden menu.

鸡蛋(关东煮)

把煮得硬硬的鸡蛋用关东煮的汤汁煮了之后,会很入味,非常美味。清淡的蛋白部分在充满鲣鱼和海带美味的关东煮汤汁中也会变得很入味。吃一口被汤汁染成茶色的鸡蛋,会发现关东煮的汤汁已经浸满了醇厚的蛋黄,别具风味。关东煮汤汁的风味和香气让蛋倍增美味,鸡蛋是关东煮中不可缺少的食品。

玉子(おでん)

固めにゆでた卵をおでんの出汁でじっくり煮ると、味がしっかりしみて美味しく頂ける一品になります。さっぱりした卵の白身部分も、カツオと昆布の効いたおでん出汁でコトコト煮るとしっかり味がなじみます。出汁で茶色く染まった卵を一口食べると、コクのある卵の黄身までおでんの出汁がからまり、味が変化します。おでんの出汁の風味と香りが卵を包んでおいしさを倍増するから、卵はおでんでは欠かせない食品です。

You can order this dish by itself or from this course meal.

本材料虽然可以单点,
也可以通过这个套餐(套餐)菜单点哟。

この料理は単品でも注文できますが
こちらのコース( セット )メニューでもご注文できますよ。

Pub

Yumeya

Phone:Address:301 Ekimaecho, Himeji, Hyogo PrefectureLunch:Dinner:Close:Irregular holidaysURL:https://himejigourmet.jp/yumeya/
SHARE
Previous articleGyusuji ( Oden )
Next articleChikuwa ( Oden )
yumeya

Pub
Yumeya
[ 大衆酒場 夢や ]
Address:301 Ekimaecho, Himeji, Hyogo Prefecture
[ 兵庫県姫路市駅前町301]
Open:AM10: 00 ~ PM10: 00
Close:Irregular holidays
    

LEAVE A REPLY

CAPTCHA