いかげそバター醤油炒め

黄油酱油炒鱿鱼脚

Ika-geso butter shoyu itame

0
471

写真はイメージです。
Image is for illustration purposes.
图片仅供参考。

Please show this page at the restaurant, then you can order your food easily!
こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。

380yen (+tax)

Ika-geso butter shoyu itame

“Ika-geso butter shoyu itame”(Fried squid leg with butter) is cooked with the leg of an Ika(Squid) called “Geso”(squid leg).
Squid leg is stir fried with plenty of rich flavored butter.
It is chewy but has a crunchy texture and it has a lot of the delicious taste of squid.
When added a little soy sauce to the well cooked squid leg and stir fried, the smell of the fragrant soy sauce and butter spread out. By the mixed spicy taste of soy sauce and butter, it turns to a mild taste and brings out the taste of a squid leg.

黄油酱油炒鱿鱼脚

「黄油酱油炒鱿鱼脚」是使用「鱿鱼脚」的料理。
大量使用别具风味的黄油炒鱿鱼脚。
鱿鱼脚酥脆有嚼劲,凝聚了鱿鱼的美味。
先炒一下鱿鱼脚后,再加少许酱油炒,会蔓延着恰到好处的酱油黄油香气。酱油的辛辣味和黄油混合,味道会变得醇厚,更勾出鱿鱼脚的味道。

いかげそバター醤油炒め

「いかげそバター醤油炒め」はいかの足の部分「げそ」を使った料理です。
風味豊かなバターをたっぷりと使って、いかげそを炒めています。
コリコリとした歯ごたえがいかげその特徴で、イカの旨味がしっかり詰まっています。
いかげそに火が通ってから醤油を少し加えて炒めると、こんがりとした醤油とバターの香りが広がってきます。醤油の辛味がバターと混ざるとまろやかな味になり、いかげその味を引き出してくれます。

Pub

Yume no Mai

Phone:Address:61-9 Ekimaecho, Himeji, Hyogo PrefectureLunch:Dinner:Close:Irregular holidaysURL:https://himejigourmet.jp/author/yumenomai/

LEAVE A REPLY

CAPTCHA