牛すじ煮込み

炖牛筋

Gyusuji nikomi

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380yen (+tax)

Gyusuji nikomi

Gyusuji nikomi is a popular menu that uses beef tendon, which contains plenty of collagen.
The beef tendon for stewing is washed with running water after being boiled beforehand. This skims the scum and removes extra fat carefully. Then, cut it to a bite size and simmer it in soy sauce, sugar and mirin. It’s finished with a lot of work and time to make the beef tendon tender. The taste of the melting tender beef tendon and the macerated konjac becomes addictive.

炖牛筋

炖牛筋是一道人气料理,使用富含胶原蛋白的牛筋。
炖煮的牛筋先过一遍水,再用活水洗净,仔细去除腥味和多余的脂肪。之后切成一口大小,加入酱油、砂糖、甜料酒等炖煮而成。花费大量工夫和时间,使牛筋柔滑可口。炖煮过的牛筋入口即化,无比鲜美,而魔芋则很入味,让人爱不释口。

牛すじ煮込み

牛すじ煮込みはコラーゲンがたっぷり含まれる牛すじを使った人気のメニューです。
煮込みに使う牛すじは、下ゆでした後に流水で洗いアクと余分な脂を丁寧に取り除いています。その後一口大に切ってから醤油、砂糖、みりんを使った煮汁でコトコト煮込みます。手間をかけ時間をかけて、牛すじを柔らかく仕上げました。煮込んでとろけるほど柔らかくなった牛すじの旨みと、味のしみたこんにゃくがくせになる美味しさです。

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Hakata Umakamon

hakata
Hakata Umakamon Himeji-honten
[ 博多うまかもん 姫路本店 ]
Address:225 ekimae-cho himeji hyogo japan
[ 兵庫県姫路市駅前町225番地 ]
Dinner:PM17:00-PM22:00
    

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