博多屋台 焼ラーメン

博多大排档炒面

Hakata yatai yaki-ramen

0
1042

写真はイメージです。
Image is for illustration purposes.
图片仅供参考。

Please show this page at the restaurant, then you can order your food easily!
こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。

680yen (+tax)

Hakata yatai yaki-ramen

Hakata yaki-ramen started from a food stall in Fukuoka. It’s made with soup from pork bones, which is a characteristic of Hakata Ramen, and thin straight noodles. Fry meat and vegetables on the iron plate and mix with boiled noodles. It’s made with dark and rich pork broth soup for seasoning and fried like Yakisoba noodles. The reduced pork broth soup by stir-frying is blended with thin noodles and ingredients, the taste is macerated well. The moist yaki-ramen with a little amount of the remaining soup is a specialty dish in Hakata.

博多大排档炒面

博多炒面源自福冈的大排档。博多拉面的特征是使用了猪骨熬制的汤和细直面。在铁板上先炒肉和蔬菜,再和煮好的面混合。口味浓郁的猪骨汤用作调味,成品像炒面一样。通过翻炒,熬煮的猪骨汤会让细面和食材都很入味,无比鲜美。炒面还保留着一点汤汁,口感湿润,是博多的特色料理。

博多屋台 焼ラーメン

博多焼ラーメンは福岡の屋台から始まりました。博多ラーメンの特徴となる豚の骨からとったスープと細いストレート麺を使った料理です。肉や野菜を鉄板で炒め、茹でた麺と混ぜ合わせます。濃厚な味わいの豚骨スープを味付けに使い、焼そばのように炒めて仕上げました。炒めることで煮詰まった豚骨スープが細い麺と具材にからみあい、旨みがしっかり馴染みます。少し汁気が残りしっとりした焼ラーメンは、博多の名物料理です。

SHARE
Previous articleGyusuji nikomi
Next articleKuromame Edamame
Hakata Umakamon

hakata
Hakata Umakamon Himeji-honten
[ 博多うまかもん 姫路本店 ]
Address:225 ekimae-cho himeji hyogo japan
[ 兵庫県姫路市駅前町225番地 ]
Dinner:PM17:00-PM22:00
    

LEAVE A REPLY

CAPTCHA