宮崎名物チキン南蛮

宫崎名产鸡肉南蛮

Miyazaki meibutsu chicken nanban

写真はイメージです。
Image is for illustration purposes.
图片仅供参考。

Please show this page at the restaurant, then you can order your food easily!
こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。

480yen (+tax)

Miyazaki meibutsu chicken nanban

This is a deep fried chicken with savoy flavor. Sugared vinegar made from soy sauce, sugar and vinegar is applied on the top to be blended with the taste. In addition, plenty of tartar sauce is topped with it, it’s a Chicken nanban. Tartar sauce is made from mixing mayonnaise, boiled eggs, fresh onions, pickles and so on. Tartar sauce and sugared vinegar make a change to the deep fried chicken. Miyazaki Prefecture in Kyushu is the birthplace. Chicken and the two tasty sauces are this dish’s characteristics.

宫崎名产鸡肉南蛮

鸡肉裹上面包粉炸得喷香四溢。上浇醋、酱油、砂糖作成的糖醋进行调味。再浇上大量塔塔酱就是鸡肉南蛮了。塔塔酱是蛋黄酱、煮鸡蛋、生洋葱和欧美风腌菜混合制作而成。塔塔酱和糖醋给炸鸡加入了变化。发祥地是九州岛宫崎县,特征是鸡肉和两种调味汁的美味。

宮崎名物チキン南蛮

鶏肉に衣をつけて油で揚げ、香ばしいフライにしました。この上に酢と醤油、砂糖から作った甘酢をかけ味をなじませています。この上に更にたっぷりのタルタルソースをトッピングした物がチキン南蛮です。タルタルソースはマヨネーズにゆで卵と生の玉ネギ、ピクルスなどを混ぜ合わせて作っています。タルタルソースと甘酢がフライにした鶏肉に変化を加えています。九州の宮崎県発祥で鶏肉と二種類のソースの美味しさが特徴のメニューです。

SHARE
Previous articleOsusume kaisen tairyo salad
Next articleDaikon no kara-age
Hakata Umakamon

hakata
Hakata Umakamon Himeji-honten
[ 博多うまかもん 姫路本店 ]
Address:225 ekimae-cho himeji hyogo japan
[ 兵庫県姫路市駅前町225番地 ]
Dinner:PM17:00-PM22:00
    

LEAVE A REPLY

CAPTCHA