生本マグロ赤身

生黑金枪鱼红肉

Nama honmaguro akami

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880yen (+tax)

Nama honmaguro akami

Nama honmaguro akami is a sashimi that uses popular tuna among fish. The green wasabi attached to the side is a unique spice in Japan. Since it has a bactericidal effect, it’s used as a condiment for sashimi.
Please eat fresh raw tuna with soy sauce together with wasabi. Vivid lean is a mellow texture when put in the mouth, the spicy wasabi enhances the flavor of the tuna further. The richness and tender lean is low calorie and a popular fish regardless of age.

生黑金枪鱼红肉

生黑金枪鱼红肉是使用了人气金枪鱼的刺身。旁边的绿色芥末是日本独特的香辛料。由于有杀菌效果,被用作生鱼片的佐料。
请将新鲜的生黑金枪鱼蘸着芥末和酱油一起品尝。鲜艳的红肉入口即化,芥末的辣味更加衬托了金枪鱼的美味。醇厚柔滑的红肉卡路里也低,深受男女老少欢迎。

生本マグロ赤身

生本マグロ赤身は魚の中でも人気のマグロを使ったお刺身です。横に添えられた緑色のワサビは日本独特の香辛料です。殺菌効果があるので刺身の薬味として用いられます。
新鮮な生の本マグロは添えられたワサビとともに醤油をつけて食べて下さい。鮮やかな赤身は口に入れるととろけるような食感で、ワサビの辛さがマグロの旨味を一層引き立てます。コクがあって柔らかい赤身はカロリーも低く、年齢問わず人気の魚です。

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Hakata Umakamon

hakata
Hakata Umakamon Himeji-honten
[ 博多うまかもん 姫路本店 ]
Address:225 ekimae-cho himeji hyogo japan
[ 兵庫県姫路市駅前町225番地 ]
Dinner:PM17:00-PM22:00
    

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