至高の味噌カツ

极品味噌猪排

Shiko no miso katsu

写真はイメージです。
Image is for illustration purposes.
图片仅供参考。

Please show this page at the restaurant, then you can order your food easily!
こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。

360yen (+tax)

Shiko no miso katsu

This is a crispier fry with skewered pork coated in breadcrumbs batter and then fried. The bite sized skewered pork cutlets are put in sauce made from miso and sugar.
Miso is made from soybeans. It is a Japanese seasoning and famous for making miso soup. The rich miso sauce taste enhances the deliciousness of the pork cutlets, and the salty-sweet sauce matches the flavor of skewered pork cutlets very much. The mouth is refreshed when eating it with fresh cabbage and you will want to eat this miso pork cutlets more and more.

极品味噌猪排

把猪排串成串,裹上面包粉炸得松脆可口。猪排串大小容易品尝,浇了味噌和砂糖调味的酱汁。用大豆制作的味噌是日本的调味料,作为味噌汤闻名。味噌的浓郁酱汁味增加了猪排的美味,甜辣酱汁和猪排串的风味完美搭配。和附赠的生卷心菜一起品尝,口中会变得清爽,会忍不住吃下好多串味噌猪排。

至高の味噌カツ

豚肉を串に刺してパン粉で衣をつけ油で揚げ、サクサクのフライにしました。食べやすい大きさの豚の串カツには、味噌と砂糖を使用したソースをかけています。大豆から作っている味噌は日本の調味料で、味噌汁として有名です。味噌の濃厚なソースの味わいが豚のカツの美味しさを増し、甘辛いソースが串カツの風味ととても合います。添えられた生のキャベツを一緒に食べると口の中がさっぱりし、この味噌カツを何本も食べたくなります。

SHARE
Previous articleNama honmaguro akami
Next articleOsusume kaisen tairyo salad
Hakata Umakamon

hakata
Hakata Umakamon Himeji-honten
[ 博多うまかもん 姫路本店 ]
Address:225 ekimae-cho himeji hyogo japan
[ 兵庫県姫路市駅前町225番地 ]
Dinner:PM17:00-PM22:00
    

LEAVE A REPLY

CAPTCHA