博多明太子じゃがいもチーズ焼き

奶酪烤博多明太子土豆

Hakata mentaiko jagaimo cheese yaki

0
467

写真はイメージです。
Image is for illustration purposes.
图片仅供参考。

Please show this page at the restaurant, then you can order your food easily!
こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。

500yen (+tax)

Hakata mentaiko jagaimo cheese yaki

This is a dish that uses a large wedge shaped Jagaimo(potato) with cheese and Mentaiko.
Mentaiko is a special product of Hakata, Fukuoka prefecture.
It’s an Alaska pollack roe eggs and marinated with various seasonings such as hot pepper and kelp.
This dish is baked with the Mentaiko and potatoes with rich cheese.
The potates and Mentaiko are blended well with a taste of melty fragrant cheese.
Fluffy potatoes get a mild taste because of the Mentaiko and cheese.

奶酪烤博多明太子土豆

土豆切大块,使用奶酪和明太子做成。
明太子是福冈县博多的特产。用明太鱼的蛋和辣椒、海带等各种调料腌制而成。
把明太子、土豆和浓郁的奶酪一起在烤箱烤成。
土豆、明太子喷香四溢,和烤融化的奶酪美味非常搭。
明太子和奶酪让热乎乎的土豆的口感变得醇厚。

博多明太子じゃがいもチーズ焼き

じゃがいもを大き目のくし切りにし、チーズと明太子で仕上げました。
明太子は福岡県博多の名産品です。すけとうだらの卵を唐辛子と昆布など様々な調味料を合わせたエキスで漬け込んだ物です。
この明太子とじゃがいもにこくがあるチーズを加えオーブンで焼き上げました。
じゃがいもと明太子は香ばしく焼かれ溶けたチーズ旨味とうまくからまります。
ほくほくとしたじゃがいもが、明太子とチーズでまろやかな味わいになります。

Pub

Yumeta2.5

Phone:Address:225 Ekimaecho, Himeji, Hyogo PrefectureLunch:Dinner:Close:Irregular holidaysURL:https://himejigourmet.jp/author/yumeya2-5/

LEAVE A REPLY

CAPTCHA