ししゃも

柳叶鱼

Shishamo

0
463

写真はイメージです。
Image is for illustration purposes.
图片仅供参考。

Please show this page at the restaurant, then you can order your food easily!
こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。

350yen (+tax)

Shishamo

Shishamo(Capelin) is a small fish, but you can eat it whole from head to the tail when it’s grilled. It’s an interesting fish that has a tight body and the bubbly texture of an egg.
By being grilled whole, the surface of Shishamo turns to a golden brown and the fat is macerated into the meat.
The tender meat and the egg inside of the body has a moderately salty taste so it matches with alcohol well.
Since Shishamo is a calcium rich fish, it’s popular for people ranging from children to elderly people.

柳叶鱼

柳叶鱼很小,不过烤柳叶鱼从头到尾巴,可以吃到整条鱼。可以品尝到紧致的鱼肉和鸡蛋的爽脆口感。
因为是整条鱼烤制而成,所以柳叶鱼的表面会被烤得恰到好处,脂肪会融化到鱼肉中。
柔腻的鱼肉和肚子里的鸡蛋有适度的咸味,非常下酒。
因为能够摄取鱼的钙质,深受男女老少喜欢。

ししゃも

ししゃもは小さい魚ですが、ししゃもを焼くと頭からしっぽの先まで丸ごと食べることができます。引き締まった身と卵のプチプチとした食感が楽しい魚です。
丸ごと焼くことでししゃもの表面はこんがりと炙られ、ししゃもの脂が身にしみ込んでゆきます。
柔らかな身とお腹につまった卵はほどよく塩気が効いて、お酒がすすむ一品です。
魚のカルシウムをしっかり取ることができるので、子供から年配者まで好まれています。

Pub

Yumeta2.5

Phone:Address:225 Ekimaecho, Himeji, Hyogo PrefectureLunch:Dinner:Close:Irregular holidaysURL:https://himejigourmet.jp/author/yumeya2-5/

LEAVE A REPLY

CAPTCHA