小エビの唐揚げ

油炸小虾

Koebi no kara-age

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480yen (+tax)

Koebi no kara-age

This dish uses a lot of Koebi(small shrimps) and fried whole.
When lemon juice is applied to deep-fried small shrimps, it turns into a refreshing taste with the aroma of lemon.
Deep fried unshelled small shrimp by high temperature oil is crispy and the texture brings out the deliciousness.
Everything from head to tail is edible so you will get addicted to the taste of shrimp meat and the fragrance of the shell.
When chewy shrimp is deep fried, the taste increases even more. It is a popular menu item for families as well.

油炸小虾

炸了大量的整只小虾。
油炸小虾浇上柠檬汁后,果汁的香味会让口感变得清爽。
带壳一起高温油炸的小虾有着脆脆的口感,更添美味。
从头到尾都可以吃,虾身的美味和外壳的喷香四溢让人欲罢不能。
把嫩滑的虾油炸后,更勾出了美味,受到阖家出游客户的欢迎。

小エビの唐揚げ

たくさんの小エビを使って、丸ごと唐揚げにしています。
小エビの唐揚げにレモンをかけると果汁の香りでさっぱりとした味に変化します。
殻のまま高温の油で揚げた小エビはカリッとした食感が美味しさを引き立てます。
頭から尻尾まで全部食べることができるので、海老の身の旨味と殻の香ばしさが病みつきになる一品です。
プリプリとした海老の食感を唐揚げにすると、美味しさが一層引き立ち、家族連れにも人気のメニューです。

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Yumeta2.5

Phone:Address:225 Ekimaecho, Himeji, Hyogo PrefectureLunch:Dinner:Close:Irregular holidaysURL:https://himejigourmet.jp/author/yumeya2-5/

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