明太出し巻き玉子

明太鸡蛋卷

Mentai dashimaki tamago

0
377

写真はイメージです。
Image is for illustration purposes.
图片仅供参考。

Please show this page at the restaurant, then you can order your food easily!
こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。

480yen (+tax)

Mentai dashimaki tamago

Dashimaki tamago(Japanese style omlet) is made from beaten egg with Japanese style broth, salt and sugar. Thin baked egg is rolled and fish egg called Mentaiko inside. The many layers of carefully baked eggs and added spiciness of Mentaiko brings out the egg taste. Egg has a mild taste and it increase the taste of Mentiko more so this is a best dish to complement alcohol. When attached grated daikon eaten together, Mentai dashimaki tamago changes to a refreshing taste.

明太鸡蛋卷

鸡蛋卷是打好的鸡蛋用和风的高汤、盐、砂糖调味。在薄薄的煎蛋里放入名为明太子的鱼卵烹饪而成。认真烤制的几层鸡蛋卷中加入了辛辣的明太,更添风味。能尽享鸡蛋的柔和美味和明太的味道,最适合作为下酒菜。和附赠的萝卜泥一起吃的话,明太鸡蛋卷的口感会变得清爽。

明太出し巻き玉子

出し巻き玉子は溶いた玉子を和風のだしと塩、砂糖で味をつけています。薄く焼いた玉子の中に明太子という魚卵を入れて調理したものです。何層も丁寧に焼き上げた中にピリッとした辛さの明太が入るため、玉子のアクセントになっています。玉子の優しい美味しさと明太の味が引き立つ料理なのでお酒のつまみとして最適です。横に添えた大根おろしと一緒に食べると、明太出し巻き玉子がさっぱりとした味わいに変化します。

Pub

Yumeta2.5

Phone:Address:225 Ekimaecho, Himeji, Hyogo PrefectureLunch:Dinner:Close:Irregular holidaysURL:https://himejigourmet.jp/author/yumeya2-5/

LEAVE A REPLY

CAPTCHA