鳥 ぼんじり

鸡 鸡尾肉

Tori Bonjiri

写真はイメージです。
Image is for illustration purposes.
图片仅供参考。

Please show this page at the restaurant, then you can order your food easily!
こちらのページをお店で見せれば この商品が注文できますよ。
如果在商店 表示这个页面,您能订货此商品。

150yen (+tax)

Tori Bonjiri

Tori(poultry) no bonjiri is chicken meat around tailbone. Bonjiri is a part with the right amount of fat among poultry, it has a more tender texture than the thigh part. It’s seasoned with salt simply and grilled over time. So the fat will melt out from bonjiri. The meltingly taste is deliciousness of bonjiri so there are many people who can’t stop eating it.

鸡 鸡尾肉

鸡尾肉是鸡尾骨附近的肉。在鸡肉中,鸡尾肉的脂肪恰到好处,口感比鸡腿肉柔软。用清淡的盐调味慢慢烤制而成。鸡尾肉中会有脂肪溢出。鸡尾肉入口后,肉的多汁美味会在口中蔓延。入口即化的味道是鸡尾肉的美味,让人爱不释口。

鳥 ぼんじり

鳥のぼんじりは鳥の尾骨付近のお肉のことを意味しています。鳥肉の中でもぼんじりは、ほどよく脂肪がのっている部分なので、もも肉よりも柔らかい食感が特徴です。さっぱりと塩で味付けし、じっくりと焼き上げました。するとぼんじりから脂が溶け出してきます。この鳥ぼんじりを口に入れるとジューシーな肉の旨味が広がっていきます。とろけるような味わいがぼんじりの美味しさなので、何本も食べてしまう人も多いです。

SHARE
Previous articleJukusei torikawa
Next articleTataki Kyuri tokusei shoyu
Hakata Umakamon

hakata
Hakata Umakamon Himeji-honten
[ 博多うまかもん 姫路本店 ]
Address:225 ekimae-cho himeji hyogo japan
[ 兵庫県姫路市駅前町225番地 ]
Dinner:PM17:00-PM22:00
    

LEAVE A REPLY

CAPTCHA